Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Cursus Blijvend Zelfvertrouwen – ontdek je eigen krachtcurcus blijvend zelfvertrouwen

Wil je je zelfvertrouwen ontwikkelen en weer gaan geloven in je eigen kracht? Met de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen ontwikkel je in 12 weken een sterk geloof in je eigen kunnen waar je blijvend plezier van hebt.

Ben je onzeker, twijfel je over je keuzes of lijd je aan faalangst? Zelfvertrouwen heeft een enorme invloed op elk gebied van je leven: geluk, werk, relaties en gezondheid. Met de cursus Blijvend Zelfvertrouwen werk je stap voor stap aan het ontwikkelen van je zelfvertrouwen. In je eigen tempo maar met begeleiding van een professionele coach.

Frank de Moei is gediplomeerd coach en trainer in Life Coaching. Al meer dan 10.000 cursisten volgden zijn e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen en zij er blij mee. Let op: het cursuspakket ter waarde van € 189 is nu tijdelijk beschikbaar voor maar € 49! Schrijf je dus nu in en profiteer van de korting.

Ja, ik wil nu starten met de cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Voor wie is de cursus bedoeld?

Wil je aan je zelfvertrouwen werken; wil je af van je faalangst; wil je uitgaan van je eigen kracht in plaats van voortdurend aan jezelf te twijfelen? Dan is deze e-cursus bij uitstek geschikt. Met behulp van eenvoudige, bewezen technieken leer je wat je valkuilen zijn, hoe je jezelf kan accepteren en hoe je het initiatief in je leven terugneemt.

Wat krijg je met deze online cursus?

Als je je inschrijft voor de cursus, ontvang je het volgende:

  • 12 weken lang een les per week met vragen en opdrachten
  • Gratis e-boek Inzicht in je Kracht twv € 25
  • Gratis e-boek Je bent prima zoals je bent! twv € 25
  • Gratis e-boek Volg je eigen weg twv €25

Dit volledige pakket heeft een waarde van 189 Euro. Maar nu kun je het tijdelijk bestellen voor slechts 49 Euro! En omdat Frank ervan overtuigd is dat de cursus je je zelfvertrouwen teruggeeft, krijg je 30 dagen garantie. Heb je de cursus gevolgd en merk je geen resultaat? Stuur een e-mail en je ontvangt je geld terug.

Aarzel dus niet en bestel vandaag nog de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen met de gratis bonussen en investeer in je eigen geluk.

Ja, ik zet vandaag de eerste stap naar een gezond zelfrespectcursus blijvend zelfvertrouwen

 

 

Geplaatst in Zelfontwikkeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Zoek hier jouw bedrijf…

Like onze pagina!