De Haardenmakers

Gashaarden en pelletkachels voor een warm interieurgashaard

Op zoek naar warmte en comfort voor uw woning? De Haardenmakers zijn specialisten in alle soorten haarden, zoals gashaarden, pelletkachels, houtkachels en nog veel meer. Duurzame kwaliteitsproducten waarmee u in een oogwenk een behaaglijke sfeer creëert en waarvan u jarenlang plezier heeft.

De gashaard – gemak en comfort in een oogstrelende combinatie

Echt vuur, maar dan zonder het gedoe van houtblokken, rook en ander ongemak. Met een moderne gashaard geniet u van de aanblik van speelse vlammetjes én het comfort van een behaaglijk interieur. Met een gashaard combineert u een hoog rendement met compleet gebruiksgemak. De meeste gashaarden zijn op afstand te bedienen. Gashaard op uw terras of in de tuin? Geen probleem, wij verzorgen het voor u!

Gashaarden passen in ieder interieur. Als hoofdverwarming of als sfeerverwarming – onze gashaarden zijn altijd een blikvanger. Bij De Haardenmakers vindt u een keur aan modellen, van traditioneel tot hypermodern en al dan niet in combinatie met een schouw. Kom gerust langs in onze showroom en maak uw keuze uit een breed aanbod van gerenommeerde merken; wij adviseren u graag bij uw keuze en staan garant voor een perfecte installatie.

Pelletkachels – zuinig en milieuvriendelijk

Wilt u een warm huis, zuinig stoken en heeft u hart voor het milieu? Dan is een pelletkachel beslist iets voor u! De kachel brandt op pellets die geproduceerd worden van houtafval. Zo helpt u als het ware met de recycling, in plaats van dat voor het stoken van uw haardvuur hout gekapt moet worden. Pellets zijn makkelijk in het gebruik en produceren weinig fijnstof. Pelletkachels zijn er in vele soorten, losstaand of ingebouwd, maar alle met een venster en de uitstraling van een echt vuur. Bij De Haardenmakers hebben wij een ruime keuze aan pelletkachels, houtkachels, schouwen en vindt u zeker een kachel naar uw smaak!

Bij De Haardenmakers in Numansdorp kunt u terecht in de ruime en overzichtelijke showroom om een groot aantal voorbeelden en mogelijkheden te bekijken. Op onze Facebook pagina kun je al een hoop foto’s bekijken van eerder geleverde werken!

Wilt u meer weten over onze gashaarden en pelletkachels? Neem dan contact op voor meer info of bezoek onze website door op onderstaande afbeelding te klikken!

De Haardenmakers

Bezoek website>>>

 

Geplaatst in Openhaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Zoek hier jouw bedrijf…

Like onze pagina!