Gedenkstenen Verlaan Natuursteen

Gedenkstenen van natuursteen als herinneringNatuursteenbedrijf Verlaan

Wilt u de herinnering aan uw overleden dierbare(n) levendig houden, dan zijn gedenkstenen een smaakvolle optie. Dat kan zijn in de vorm van een traditionele grafsteen, maar ook een gedenkplaatje in een crematiemuur, een monument of een andere vorm is natuurlijk mogelijk. Natuursteen is een prachtig materiaal voor gedenkstenen. Een gedenksteen van bijvoorbeeld leisteen of graniet is goed bestand tegen de weersinvloeden. Ook past het meestal heel mooi in de omgeving. Bij Verlaan natuursteen maken wij gedenkstenen van natuursteen precies volgens uw wensen en kunnen we deze eventueel voorzien van belettering of afbeeldingen.

Gedenkstenen voorzien van belettering of afbeeldingen

Gedenk uw dierbare(n) met een mooie inscriptie of een afbeelding naar keuze. Verlaan kan uw gedenksteen bijvoorbeeld voorzien van gezandstraalde letters, wat garant staat voor een mooie uniforme uitstraling. Wij kunnen de letters vervolgens schilderen in de kleur van uw keuze of bijvoorbeeld voorzien van bladgoud. Wilt u liever ambachtelijk uitgehakte letters voor een authentiek effect, dan kan dat ook.

 

Wilt u graag en portret van de overledene of een andere afbeelding op de gedenksteen? Verlaan kan met behulp van laser een foto heel precies inbranden in gedenkstenen, al dan niet in combinatie met tekst. Maar wij kunnen bijvoorbeeld ook het handschrift van uw dierbare kopiëren op de gedenksteen. Hebt u liever een eigentijdse uitstraling met bijvoorbeeld bronzen of RVS letters? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Hergebruik van gedenkstenen

Gedenkstenen op begraafplaatsen worden verwijderd als de grafrechten aflopen. De grafstenen eindigen in principe op de stort, maar wellicht wilt u de gedenksteen graag een tweede leven geven en zo de herinnering aan uw dierbare(n) tastbaar maken. Verlaan kan de gedenksteen voor u verwerken tot een smaakvol aandenken. Denk bijvoorbeeld aan een plantenbak of waterobject voor in de tuin. Of een waxinelichthouder of een andere vorm voor in uw woning. Een bijzonder duurzame en waardevolle manier om gedenkstenen te hergebruiken.

Wilt u meer weten over natuurstenen gedenkstenen, neem dan contact met ons op>>gedenkstenen-verlaan-natuursteen

 

 

Geplaatst in Gedenkstenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Zoek hier jouw bedrijf…

Like onze pagina!