Hoe houd je het vol

Hoe houd je dat vol joh? Ach, het is slechts een kwestie van plezier hebben in wat je doet en natuurlijk vooral doorgaan!blog

Naast dat ik mij veel bezig houd met dit online advertentie platform de Freaky Friday Boost ben ik een erg ondernemend type zo heb ik bijvoorbeeld ook nog een aantal andere websites online staan waarop ik gebruik maak van affiliatie marketing en die ik zo nu en dan moet ook moet bijhouden. Daarnaast beheer en onderhoud ik ook meerdere Facebook pagina’s van verschillende bedrijven en als kers op de taart heb ik naast dit alles ook nog gewoon een full time job binnen het bedrijf van mijn vader.

Na het onverwachte vertrek van de zogenaamde rechterhand van mijn vader vorig jaar, kwam er na meer dan 10 jaar veel in de werkplaats te hebben gestaan toch opeens een prachtige kans op mijn pad. Een kans die ik niet kon laten liggen en dat heb ik dan ook zeker niet gedaan. Maar om een lang verhaal kort te maken zit ik nu dus veel op kantoor met mijn vader en heb ik een grote verantwoordelijkheid op me. De dagen van half 8 tot half 5 en met de spreekwoordelijke piepende banden naar huis zitten er weinig meer tussen. Maar als ik zie wat ik in het afgelopen jaar allemaal heb mogen leren ben ik dankbaar dat de dingen zo zijn gelopen en nu nog steeds leer ik elke dag weer nieuwe dingen dus daar zijn we dan ook erg druk mee elke dag.

En als een iets wat uit de hand gelopen hobby maak ik ook nog gave huisnummers, naambordjes maar bijvoorbeeld ook natuurstenen plaatjes met bedrijven logo`s erin gehakt. Wat ooit als hobby is begonnen door mijn interesse in het natuursteen bewerken is in de loop der tijd langzaam maar zeker bekender gaan worden en zo heb ik ondertussen al aardig wat leuke werkstukken mogen maken. Als je het leuk zou vinden om een aantal van mijn creaties te zien kun je een kijkje nemen op de website van De Kreek Creaties.

Ze vragen me weleens, hoe houd je het vol?

Zoals je ziet houd ik me met aardig wat dingen bezig en daarbij moet ik jullie gelijk eerlijk vermelden dat ik ook wel eens mijn focus kwijt ben. Maar dat weerhoud mij er niet van om mezelf weer even te herpakken, mijn doelen en plannen erbij te pakken en na dit weer helder te hebben weer vol goede moed door te gaan met waar ik allemaal mee bezig ben. En wanneer ik dan weer bezig ben en de dingen lopen weer lekker dan krijg ik weer voldoening en motivatie en dan weet ik gelijk ook weer waar ik het voor doe. De voldoening die ik krijg wanneer het lekker loopt is 1 van de verklaringen van hoe ik het vol houd, daarnaast houd ik mij ook dagelijks bezig met zelfontwikkeling en met het soort van her programmeren en sturen van je dagelijkse gedachten en daar ligt de tweede verklaring van hoe ik het vol houd.Hoe houd je het volHet klinkt misschien een beetje vreemd, maar dat her programmeren komt er eigenlijk op neer dat je voor jezelf een lijstje maakt met positieve bekrachtigingen en positieve karakter eigenschappen die je zou willen aanleren en deze dan elke dag voor je zelf herhaald. En als je dit maar lang genoeg volhoud ga je uiteindelijk de dingen die je hebt opgeschreven geloven en een soort van automatisch naleven. Dat is zeker 1 van de grootste redenen hoe ik het vol houd om door te gaan met de dingen die ik allemaal doe! Daarnaast krijg ik door mijn positieve mindset en mijn soms iets wat te ambitieuze en creatieve ideeën de meest briljante ingevingen en dat houd mij dan ook altijd weer positief gestemd in mijn dagelijkse leventje.

Hoe ik het vol houd, dit was het wel zo´n beetje!

Dit was een beetje mijn verhaal in een notendop, uiteraard heb ik nog veel meer verhalen en dingen die ik met jullie wil delen maar dat doen we niet in deze blog. Voor nu houden we het weer voor gezien! Hebben jullie vragen of dingen die je zou willen weten of willen zien kun je altijd een reactie achter laten of contact opnemen!

Tot de volgende keer maar weer!

 

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Zoek hier jouw bedrijf…

Like onze pagina!