Natuursteen in de bouw

Voor Natuursteen in de bouw ga je naar Verlaan Natuursteen!Natuursteenbedrijf regio Amsterdam

Natuursteen is een schitterend natuurlijk product dat u op vele manieren kunt gebruiken. Bij Verlaan Natuursteen weten we er alles van! De meest bekende en gebruikte soorten natuursteen zijn marmer en graniet, maar er zijn nog vele andere. Natuurstenen elementen ziet u terug in huizenbouw en daarnaast als graf- en gedenkstenen. Verlaan is expert in de bewerking van alle soorten natuursteen en kan u adviseren bij de keuze ervan.

Natuursteen in de bouw

Natuursteen wordt veel toegepast in de bouw. U kunt uw woning een sjieke uitstraling geven met een marmeren vloer of een granieten aanrecht. Maar natuursteen wordt ook gebruikt voor slijtvaste dorpels, gevels en vensterbanken. Ook leisteen kent u wellicht omdat je het vaak ziet als dakbedekking. natuursteenbedrijf Verlaan werkt veel voor aannemers en maakt natuursteen op maat.

Natuursteen als monument

Van oudsher wordt natuursteen veel gebruikt voor grafstenen, monumenten en gedenkplaten. Doordat ze minimaal slijten gaan natuurstenen grafstenen lang mee. Bij Verlaan Natuursteen kunnen we een monument geheel volgens uw wensen maken en plaatsen. Wilt u graag een inscriptie op een grafsteen, dan kunnen wij dat ook verzorgen.
Grafstenen op begraafplaatsen worden na verloop van tijd verwijderd. Wilt u toch een tastbare herinnering aan uw overleden dierbare behouden? Dan kan Verlaan voor de natuurstenen grafsteen omwerken naar een aandenken. Bijvoorbeeld een waxinelichthouder of een plantenbak. Zo heeft u steeds een duurzaam aandenken bij de hand.

Onderhoud natuursteen

Afhankelijk van het type natuursteen is meer of minder onderhoud nodig. Graniet bijvoorbeeld, is heel hard en heeft niet veel meer nodig dan af en toe reinigen met een vochtige doek. Marmer daarentegen is relatief zacht en poreus en kan na een tijdje dof worden. Ook beschadigt het sneller. Natuursteenbedrijf Verlaan kan uw vloer, wastafels of aanrecht repareren en polijsten zodat het er weer als nieuw uitziet.
Heeft u interesse in natuursteen? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

natuursteen bouw

Lees hier het interview van de persoon achter dit bedrijf>>>

Geplaatst in Bouw, Interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Zoek hier jouw bedrijf…

Like onze pagina!