Online advertentie platform

Adverteren bij de Freaky Friday Boost.

Het jaarabonnement, veel bereik met een minimale inspanning!

Bij het afsluiten van een jaarabonnement leveren wij voor jou een SEO geoptimaliseerde promotie tekst aan van circa 300 woorden over je bedrijf/onderneming. Met daarbij een aantal foto’s en de mogelijke links van andere social media kanalen. Deze tekst zullen wij een jaar lang op onze website plaatsen onder de categorie die relevant is aan jouw niche, en daarnaast kun jij deze tekst zelf ook gebruiken natuurlijk!

Website bezoekers in 2017!

Website bezoekers in 2017!

Daarnaast zullen wij een jaar lang om de maand op de vrijdagen om 12:00 uur het promotie bericht gaan boosten met daarin ook jouw bedrijf met promotie tekst. Ben jij nou niet zo goed in het schrijven van goede SEO teksten, ook dat kunnen wij voor je regelen! Wij hebben intern goede schrijvers die graag jouw teksten optimaliseren. Neem contact op voor meer info en prijzen!

Wil jij je aansluiten bij het netwerk van dit online advertentie platform en jouw bedrijf een jaar lang laten promoten bij de Freaky Friday Boost voor een prijs van € 25, – excl. per maand. Neem dan vandaag nog contact op en dan plannen we spoedig jouw promoties in.

Wacht dus niet langer en stuur een mail met “ja, ik wil” naar freakyfridayboost@gmail.com!

Wil jij kans maken op gratis geld prijzen>>>

Like onze pagina!