Partner worden

Wil je snel iets bijverdienen? Ga aan de slag als reseller, en help mee om de massa te gaan overtuigen!

snel iets bijverdienen

Ben je nog geen lid? Meld je dan aan door op de afbeelding te klikken>>

Het reseller pakket is exclusief en alleen voor leden van de Freaky Friday Boost beschikbaar, met de reden omdat jullie allemaal de ervaring hebben met het concept en daarom ook het beste kunnen vertellen hoe het in zijn werk gaat  en wat het jou heeft opgeleverd.

Het doel van het reseller pakket: Door middel van de verschillende commissies die je kunt ontvangen wanneer je als reseller aan de slag wilt gaan, word het voor jullie extra leuk om nieuwe leden te werven. Ten eerste zal daarmee de groep groter worden en daarmee ook de resultaten van je eigen promoties natuurlijk. En ten tweede kun je er een leuk extra inkomen uithalen.

Wanneer je een heel groot netwerk hebt, dan kunnen de commissies wel oplopen tot 25%  per aangebracht lid.snel iets bijverdienen

Hoe tof zou het zijn dat jij kan bijdragen aan het succes van de Freaky Friday Boost!

Wanneer je als reseller aan de slag wilt gaan, kun je contact opnemen en mailen naar freakyfridayboost@gmail.com daarna zullen we een speciale landingspagina maken met daarin een unieke betalingslink waardoor we kunnen herkennen via wie de betalingen binnen komen. Jij ontvangt de Url van deze landingspagina, deze kun je gebruiken om naar de potentiële klanten te sturen.

Leuk om te weten: Het aantal aangebrachte leden blijft staan zolang je lid blijft van de Freaky Friday Boost, dus zo zal naarmate het concept groter gaat worden en er steeds meer mensen mee gaan doen, het voor jou ook makkelijker worden om nog meer mensen te vinden en te overtuigen dat ze mee moeten doen aan dit nieuwe advertentie platform.snel iets bijverdienen

 

 

Zoek hier jouw bedrijf…

Like onze pagina!