Waarom zakelijk bloggen

Waarom zakelijk bloggen, hier lees je wat toelichting!waarom zakelijk bloggen

Je zou meer zakelijk moeten gaan bloggen. Maar waarom zou je dan zakelijk moeten bloggen of waarom niet. De excuses van geen tijd of geen inspiratie kennen we ondertussen wel. Maar wat voor meerwaarde heeft het schrijven van blogs voor jouw website?

Hoe ga jij jezelf profileren?

Het mooie van het schrijven van blogs is dat je hiermee jezelf kan profileren zoals je dat zelf wilt. Wanneer je waardevolle blogberichten schrijft over bepaalde specifieke onderwerpen binnen jouw doelgroep is de kans ontzettend groot dat dit bericht goed zal scoren. Zorg voor content die als inspiratiebron werkt en het zal automatisch gedeeld gaan worden door je volgers! En daardoor kom je als een professioneel en betrouwbaar bedrijf over en zullen je berichten ook hoger gaan scoren in Google.

Hoger scoren in Google met zakelijk bloggen!

Om goed van start te gaan met het zakelijk bloggen voor je bedrijf is het wel belangrijk om een richtlijn te hebben wat betreft de onderwerpen waar je over gaat bloggen. Zo kun je bijvoorbeeld ook al zakelijk bloggen over veranderingen binnen jouw branche, of over dat er nieuwe producten op de markt komen. Maar je kunt hiervoor ook eerst een beetje onderzoek doen naar wat jouw concullega ’s doen, als die überhaupt al zakelijk bloggen natuurlijk…..

waarom zakelijk bloggen

Denk het niet he….

De aanhouder wint…

Als je eenmaal begint met zakelijk bloggen zal je merken dat je wel wat geduld en doorzettingsvermogen moet hebben om de eerste echte resultaten te gaan zien. Na het posten van een nieuwe zakelijke blog zal je na verloop van tijd zien dat deze door steeds meer mensen gezien zal gaan worden. Maar dit bereik je niet met 1 of 2 blogberichten. Je zult zien dat wanneer je met enige regelmaat waardevolle zakelijke blogberichten plaatst, dit gezien gaat worden door jouw doelgroep en dat op de langere termijn jouw website hierdoor ook hoger in Google zal gaan komen.

Dus als jij je nog afvraagt waarom je zou moeten beginnen met zakelijke bloggen….Ik zou zeggen waarom zou je het niet doen?

Vind je het moeilijk om zelf goede teksten te schrijven, of heb je er gewoon weg geen tijd voor. Geen paniek, wij helpen je graag verder met een goede SEO vriendelijke promotie tekst. Voor slechts eens klein bedrag leveren wij een tekst aan van circa 300 woorden, geschreven gericht op jouw niche. Voor meer info kun je contact opnemen via freakyfridayboost@gmail.com of via onze Facebookpagina.

 

 

Geplaatst in Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Zoek hier jouw bedrijf…

Like onze pagina!